LAT 44.986869  |  LON 13.796192

O nas

O nas
Ta prekrasna novozgrajena vila se nahaja v Istri, v mirni vasici Golubovo. Idealna je za vse tiste, ki želijo oddih preživeti daleč od mestnega vrveža. Je pravi izbor za kolesarje, saj se v bližini nahajajo prekrasne kolesarske poti. Vila je zgrajena v mediteranskem stilu z obilico kamenja in lesa, okolica pa je v popolnosti ograjena, urejena in oplemenitena s stoletnimi oljkami. Ponaša se s prostornim zunanjim bazenom, znotraj katerega se nahaja hidro-masažni bazen za popolne trenutke sproščanja.
Kapaciteta hiše je drži maksimalno 10 oseb. Na razpolago je 5 spalnic, 5 kopalnic od katerih ima ena masažno kad (jacuzzi). Ima veliko kuhinjo s prostorom za druženje ter dnevno sobo, iz katere pridemo na veliko pokrito teraso, zraven pa se nahaja zidani zunanji kamin (roštilj), kjer lahko uživate v pripravljanju raznovrstnih kulinaričnih specialitet. Od športnih aktivnosti so v ponudbi hiše na voljo še: miza za namizni tenis, ročni nogomet, pikado, balinišče, nogometni teren ter gugalnica za najmlajše. 
Le nekaj minut vožnje stran se nahajajo čudovite naravne plaže ter Nacionalni Park Brijoni, ki vas bodo očaral s svojimi naravnimi lepotami.

Notranja ureditev

Notranja ureditev:
- 5 spalnic
- 5 kopalnic
- kuhinja, prostor za druženje, dnevna soba, shramba
- 2 TV (sat), internet
- 6 klimatskih naprav Info >

Zunanja ureditev

Zunanja ureditev:
- zunanji privatni bazen (9m x 5m)
- ograjena parcela (1000m^2)
- zidan zunanji kamin
- miza za namizni tenis, ročni nogomet, pika...
Info >