LAT 44.986869  |  LON 13.796192

Športne aktivnosti

Športne aktivnosti
Kolesarjenje
Od severa proti jugu, od vzhodne do zahodne obale Istre je vrisanih in označenih za okoli 3000km kolesarskih poti. Kolesarske poti v Istri so idealen način za odkrivanje njenih naravnih lepot. Odkrili boste gozdove, potoke, lokalne bare, vinske kleti ter stare ruševine.
Na področju Vodnjana je urejenih več kot 120km označenih kolesarskih stez, največ pa jih je prav na področju Barbarige. Posebno važno je omeniti, da kolesarske steze obiskovalcem omogočajo ogled znamenitosti, do katerih z avtomobilom ni mogoče priti. Vzdolž obale se nahajajo pomembna arheološka najdišča, kot tudi ostanki cerkva in utrdb. Športno plezanje
Poleg prekrasno ohranjene narave je prednost Istre ta, da so smeri za plezanje po večini obrnjene proti jugu. To pomeni, da plezalci tudi v zimskih časih lahko plezajo v kratkih rokavih. Do sedaj je v Istri urejenih 9 plezališč.

Jamarstvo
Zaradi kraškega in apnenčastega terena je Istra prepolna podzemnih jam. Le te so bogate z raznovrstnim rastlinjem in živalskim svetom (najzanimivejša je človeška ribica). Ne zamudite priložnosti in se podajte v eno izmed turistično dostopnih in urejenih jam:
- Pazinska jama
- Feštinsko kraljestvo
- jama Beredine
- jama Maramornica

Golf
Golf je v Istri vsekakor postal eden najprivlačnejših dejavnosti. Daleč najbolj znano igrišče je na Brijonih, kjer za razliko od večine igrišč po Evropi, ob prijetnih temperaturah, igrate preko celega leta. Tukaj so na mnogih turnirjih igrali predstavniki evropske in svetovne aristokracije, saj so Brijoni že dolgo eno najbolj znanih zbirališč. Golf na Brijonih igro naredi posebno zanimivo zaradi raznolikosti naravnega okolja ter možnosti igranja na sami obali.
 
Potapljanje
Istrsko podmorje je pravi užitek za vse ljubitelje morskih globin ter bogatega rastlinskega in živalski svet. Najdete lahko mnogo ostankov potopljenih ladij, samo dno pa je prepolno grebenov in jam. Ker je morje toplo, se lahko potapljate preko celega leta. 

Notranja ureditev

Notranja ureditev:
- 5 spalnic
- 5 kopalnic
- kuhinja, prostor za druženje, dnevna soba, shramba
- 2 TV (sat), internet
- 6 klimatskih naprav Info >

Zunanja ureditev

Zunanja ureditev:
- zunanji privatni bazen (9m x 5m)
- ograjena parcela (1000m^2)
- zidan zunanji kamin
- miza za namizni tenis, ročni nogomet, pika...
Info >